Valaki mrg tudja adni, hogyan készül a sült csirkecomb a szarvasi Régimódi-ban?
Köszönöm a válaszokat, de nekem pont olyan kellene.
A bőre olyan, mint egy ropogós hártya, alatta meg omlósan puha.
Biztos van valami titka.
nem tudom, hogy ott hogyan csinálják, de én úgy, hogy a tepsiben olvasztok zsírt,nem túl sokat. a bőrös ,besózott fűszeres /töltött is/csirkecombokat megmártom zsírban mindkét oldalán, majd a bőrös felével LEfelé szépen elrendezem a tepsiben.
forró sütőbe tolom és kb fél óra múlva megnézem.akkorra már általában szép piros a bőre.ilyenkor megfordítom őket
és még kb 15 percig sütöm.
pont olyan hártyaszerű ropogós a bőre, ahogyan Te írtad, a hús pedig omlós.
ha töltelék is van a bőr alatt,amikor megfordítom, hústűvel finoman megszúrkálom, hogy a benne levő gőz is
kijöjjön.
üdv.
Még egyszer köszönöm a válaszokat.
Ezt a bőr-fellazítós technikát ki is próbálom. De ha lesz alkalmam, akkor rákérdezek, hátha megadják a receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!