Nagyon kezdő "szakács" vagyok. Mi a következő lépcsőfok?
kedves utolsó látom fogalmad nincs a csőben sütés fogalmáról....
nem arról szól hogy kizsírozott tepsiben összesütsz mindent mert ez eddig sima sütés. egy tányéron is lehet csőben sütni csak szalamander kell hozzá.
Dubarry szelet-ez csőben sült
egyszerű:
fogsz egy szelet húst kiklopfolod, besózod/borsozod- belisztezed kevés forró olajon megsütöd mindkét oldalát de ne szárítsd ki. Forró vizben főzöl egy kis karfiolt, lecsöpögteted félre rakod.
CSinálsz besamel mártás--ő lesz a "cső":
forró vajra lisztet szórsz mintha rántást készítenél, amikor a liszt felhabzik, forró tejet öntesz rá óvatosan és addig kevered míg el nem válik az edény falától. só, fehérbors, szerecsendió a fűszerei. ha kihűlt dobj bele reszeltsajtot.
fogsz egy tepsit: belerakod egymás mellé a szelet húsokat. Ha nem csöpögteted le lesz rajta olyan minimális zsiradék ami elég neki. a hússzeletekre ráhalmozod a főtt karfiolt bevonod a besamell-el reszelt sajt a tetejére és addig sütöd forró sütőben míg szép piros nem lesz a teteje kb 10 perc.
nem egyszerű, de ha van egy kis tehetséged a sütés/főzéshez menni fog.
egy szakmabeli.
Nem vagyok szakmabeli, tehát elfogadom, köszönöm a helyreigazítást.
Én úgy értelmeztem, hogy minden ilyen étel sütőben készül,
tehát a sütő a cső. Ezek szerint rosszul, de ez legyen a legnagyobb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!