Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van egy csomó mikuláscsokim,...

Van egy csomó mikuláscsokim, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
A baj az,hogy az összes a gagyi csoki,a kakaós masszából készült,vagy mi.Tudok esetleg sütni valamit belőle?Ha van ötlet,légyszi recepttel együtt,köszönöm!!!!!!!!
2011. jan. 19. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

muffin, forrócsoki (egy kis rummal, tejszínnel... hmmm)

majdnem bármibe jó, amibe csoki kell

2011. jan. 19. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

csokis muffin...

esetleg torta bevonónak is jó...

sima piskótába is beleöntheted össze törve...én azt csináltam szilveszterkor...sütöttem sima piskótát őzgerinc formába beletördeltem a mikulás csokikat...:)

zserbót csinálsz annak a tetején is van csoki máz...arra is jó:)

2011. jan. 19. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:

épp az imént akartam mikulásból csokimázt egy sütire.hát egy nagy rakás... lett.pedig nem is gagyi márka volt.

muffinba beletördelve valóban elmegy, de nekem bevonónak nem jött be.

2011. jan. 19. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Süss fánkot és mártogasd bele. Úgyis jön a farsangi időszak. :) Gőz fölött olvaszd, ne a mikróban, mert ott tuti megég.

Bár, ezekkel a gagyi csokikkal nekem is fenntartásaim vannak, nem úgy "viselkednek", mint egy jó minőségű tortabevonó.

2011. jan. 19. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!