Legjobb tökfőzelék és fasírt receptet keresem! Van ötletetek mitől lesz igazán finom?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 09:31
11/13 anonim válasza:
A fasírtnál a prézli helyett lisztbe hempergetem, így nem lesz kemény, darabos a felszine.
12/13 anonim válasza:
A tököt azért kell besózni és a levét leönteni, mert ezáltal nem fog puffasztani.
13/13 anonim válasza:
én nem szeretem,ha a tök péppé főtt, puha, ezért a tökfőzeléket így készítem:pici pirospaprikás rántást csinálok, ebbe dobom bele a gyalult, nem besózott tököt és a kaprot,elkeverem,felöntöm vízzel, és amíg a víz felforr, a lé besűrűsödik, addigra a tök is kellő, és nem nagyon puha állagúra puhul.Sózom,tejföllel, esetleg pici ecettel ízesítem.Kész.Ha van kész lecsóm, akkor azt is teszek bele 2 evőkanállal. Imádom!
A fasírtot pedig gombócban sütöm, prézlibe forgatva, így szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!