Aki nem szereti a halat, de szeretne egy kicsit egészségesebben élni, annak milyen halat ajánlanátok, mivel próbálkozzon? Melyik halnak van a legkevésbé halíze?
hát aki azt írta a lazacnak nincs halíze, az nem tudom evett-e már.. olyan hihetetlenül jellegzetes íze van :) számomra minden halnak más
amúgy, télleg ne dőlj be a médiának, azért híresztelik hogy ez meg az egészséges hogy még marhadrágán is megvedd..
szerintem megér 1 próbát az afrikai harcsa is, én legalábbis azt nagyon szeretem
egyébként a lazacnak tényleg jellegzetes íze van, nagyon jó, csak elég drága :D
Én sem szeretem a halat, de az afrikai harcsa eddig mindig nagyon finom volt. Volt, hogy meg nem állapítottam volna, hogy halat eszem. Régen a nagymamámnál hekk filé volt rántva, az is finom volt.
Amit még szoktak szeretni, a nem nagy halevők, mert nincs erős halíze, az a süllő (fiatal fogas). Ezekkel érdemes próbálkozni sztem.
Ha valaki nem szereti a hal ízét, miért akar halat enni?
Nincs egészségtelen étel, csak egészségtelen étrend és mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!