Hogyan főzzek egészségesebben? Szeretnénk egészségesebben táplálkozni. Egy teljesen új életmódra átálva.
A korpás lisztről csak újabban mondják,hogy egészséges.Nem is lehet belőle mindent sütni,és a rántásba sem jó.
Egyetek sok zöldséget,gyümölcsöt,kevés kenyeret,édességet,változatosan étkezzetek,az sokkal egészségesebb,mint a tudósok előírásai.
Az én tanácsom: nézz utána a makrobiotikus táplálkozásnak!
Nagyon sok dolgot el kell hagyni az étrendből de megéri mert az összes betegségre jótékony hatással van, gyógyítja a cukorbetegségtől kezdve a rákig bármit! Mo-n sajna még nincs ilyen étterem, de vannak tanácsadók
pl itt egy leírás:)
főzeléket sűríthetsz úgy is, hogy amikor főzöd pl. zöldborsót, akkor kiveszel egy kicsit belőle, kb a negyedét és turmixban pürésíted és úgy teszed vissza a főzelékbe.
De ne csak a főétkezésekre gondolj, hanem a köztesekre is.
Én pl most tízóraizom, 1 almát lereszeltem a kisebbik reszelőn, tettem hozzá 2 evőkanál zabpelyhet, 3 kávéskanálnyi zabkorpát és egy kiskaálnyi fahéjat. Összekevertem, állt egy picit és már tolom is befelé. Isteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!