Töltött zsömlét hogy csináljátok?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
ez az, amikor szárnyallhat a fantáziád:) mindenféle drálthúsos, májas töltelékkel megtöltheted, ha levágod a tetejét, üreget csinálsz, esetleg a zsömle belét is beleteheted a töltelékbe.tetejére mehet sajt.
vagy kibéleled baconnal , ráütsz egy tojást és addig sütöd, míg a tojás tökörtojásszerűen megsül.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
előző vagyok. én uram bocsá' még főtt, darált lecsókolbásszal is meg szoktam tölteni.a darált kolbászt
dinsztelt hagymán átforgatom, teszek bele egy kis tejfölt, mustárt, borsot, hogy ízletes pikáns legyen
és ezzel töltöm meg a zsömiket. tetejét jól megszórom reszelt sajttal. forró sütőban sütöm. jó kiadós olcsó vacsora.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
* első válaszoló voltam:)) de jó a második is.
szinte minden maradékot föl lehet így használni.
a kolbászos tölteléket kifúrt fél kiflikbe is szoktam,akkor a két végét mártom reszet sajtba.
ja és a fokhagyma is nagyon feldobja a tölteléket.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
szia! már írtam Neked tegnap, de most nem a töltött zsömlét akarom tovább fejtegetni, hanem csak tippet szeretnék adni.
nálunk is sokszor marad szikkadt zsemle. és felkozkázom és
zacskóban bereszem a fagyasztóba.
rengeteg lehetőség van az újrahasznosításának.
pl. én a töltöttcsirke, göngyölthús töltelékeét is ebből csinálom.
zsemlegombóc, vagy levesre pirított zsemlekocka.
ha fél zsömit szeletekre vágsz, máglyarakásnak is nagyon jól használható.
ha kiveszed a fagyóból, rövid idő múlva bármire használható.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!