Egybefasirtot meddig kell sütni, honnan tudom hogy nem e gyers? Ti hogyan csináljátok?










egy kiló húsból 60 70 perc, kb 180 fokon, , 70 deka húsból 50 perc, akkor ugye vékonyabb a tekercs. nekem kb eddig tart és mégsem mindig egyformán átsült, de nyers nem maradt egyszer sem.
légy ügyes. én nem szurkálok, eddig sütöm és kész.
Kőszike a válaszokat.Igen sütőben sütőm holnap.
Párom azt szeretne enni krumplipürével...
Remélem fincsi lesz...
Kőszike...





ha teszel bele pár darab keménytojást, úgy , hogy a maszából lapot csinálsz, ráhelyezed a tojásokat és két oldalról rápakolod a husit. egyenletesen elpacskolod a kezeddel,végül vizes kézzel simítsd egyenletesre.
a tojás körül nincs nagyon vastag húsréteg, tehát teljes biztonsággal átsül.
ha szép piros kéreg sült rá, akkor kész. hagyd pihenni egy
kicsit mielőtt felszeled.
nagyon finom és gusztusos a Stefánia vagdalt.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!