Milyen gyakran rendeltek ételt vagy esztek étteremben?
Azért kérdezem, mert nekem elég fura, hogy mindenkinek van ideje mindennap főzni.
Mi [vagy legalább én] legalább 4x-5x rendelünk kaját egy héten, mert nincs idő főzni...
Komolyan, ti ennyire ráértek? :D
étteremben csak nyaraláskor és alkalmakkor szoktunk,tehát ez évente max 3 alkalom 8akkor sem puccos helyen)
rendelni meg mióta rájöttünk hogy a saját készitésű pizza ezerszer finomabb,és 1 pizza árából mi csinálunk 3mat 3x annyi feltéttel,azóta kb 3 havonta rendelünk ha nincs kedvem összedobni végképp semmit
23/N
egy kérdés: és mit fogsz csinálni ha gyerek mellett dolgozni kell meg még háztartást is vezetni?
amugysem túl egészséges a rendelt kaja,mindent beleraknak
hát igazából étterembe nőnapkor viszi el a családot apum, esetleg anya szülinapján megyünk, apa szülinapján.
Rendelni meg mikor megkívánunk egy pizzát, vagy hamburgert. Havonta 2szer mondjuk
22L
18:44 vagyok, de ezen kívül minden nap főz vagy anya, vagy én.
Étterembe is csak és kizárólag egybe megyünk, ha megyünk, mert ott legalább tutira tudjuk, hogy mit kapunk, és NORMÁLIS húsból:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!