A gyerekek marha pörköltet rendeltek, nem szeretik a lábszárat, de a száraz húst sem! Melyik a marhának az a szaftos része, ami jó lenne hozzá?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 07:52
1/4 anonim válasza:
a rostélyos, ami még finom puha,de annak ott a csontja:)
szóval, ha lefejted a csontról, abból főzöl egy jó levest,
a húsból meg készülhet a pörkölt. a rostélyos tul.képpen a marhakaraj.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem baj ha van csontja, mert van egy ökör uszályom. Még veszek hozzá 2-3 db velős csontot is, pirítósra. Mi a Férjemmel a lábszárat szeretjük, de a fiatalok szerint tele van "csúnyákkal". Dobálják át a Papa tányérjába. Most úgy döntöttem nem abból csinálom.
2010. dec. 21. 08:46
3/4 anonim válasza:
első vagyok, nálunk is így van, mi imádjuk a férjemmel a lábszárat, de az ifjúság mócsingosnak tartja, pedig vajpuhára főzöm.
nem tudják ezek a kölkök mi a jó, de látom nekünk egyezik
az ízlésünk.
pusz és Kellemes Karácsonyt:))
4/4 A kérdező kommentje:
Viszont kivánom! Egyébként marha lapockát vettem. Velős csont nem volt, de még kinézek csütörtökig.
2010. dec. 21. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!