Milyen gyakran rendeltek ételt vagy esztek étteremben?
Azért kérdezem, mert nekem elég fura, hogy mindenkinek van ideje mindennap főzni.
Mi [vagy legalább én] legalább 4x-5x rendelünk kaját egy héten, mert nincs idő főzni...
Komolyan, ti ennyire ráértek? :D
Én nagyon ritkán eszek étteremben.. Csak akkor ha valami nagy esemény van.. például : ballagás vagy valami!
Rendelni meg nem is szoktam . Csak amikor a barátnőmnél vagyok akkor szoktunk rendelni pizzát.. amúgy meg nem
Életemben 2-szer voltam étteremben!
Rendelni ebben a tök faluban?? haha
Nem, nem érek rá. Éjszaka vagy hajnalban főzök, általában 2 napra előre!
Neked meg ennyi felesleges pénzed van???
"ma 14:45"
Nem, nincs felesleges pénzem, de nem sokkal kerül többe az éttermi kaja, mintha itthon főznék.
Sosem rendeltem még, de azt is meg tudnám számolni 1 kezemen, életemben hányszor ettem étteremben.Ebben a kis faluban, ahol lakom, sajnos elég sok pénzért hoznák ki a kaját, olcsóbban kijön, ha főzök, ja és mellesleg étterem sincs a közelben.
Mikor haza jövök munka után, 4-5 órakor hozzá kezdek főzni, jó nagy adagot, hogy vagy 2 napig ne kelljen.Nem igazán vesz el az időmből, legfeljebb otthon nem ülök számítógép meg tv-előtt.A családnak enni kell, minden nap, és még a takarításról nem is beszéltem, ami szintén munka után vár rám.
Soha nem rendelünk kaját.
Étterembe csak akkor megyünk, ha nyaralni megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!