Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssem a libamájat?

Hogyan süssem a libamájat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Én csak simán szoktam.

Kisütöm először a libahájat, és annak a zsírjában hirtelen átsütöm a libamáj szeletek mindkét oldalát. Rögtön melegen ráteszem a pirítósra, kicsit sózom, borsozom és lilahagymával a tetején tálalom :)


A libamáj annyira finom, hogy kár fűszerekkel vagy bármi mással elrontani.

2010. dec. 31. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Ha egybe akarod megsütni, tedd a lábasba, tegyél alá libazsírt, úgy félig, azután annyi vizet, és egy pici tejet, hogy ellepje a májat. Tehetsz mellé egy kis fej hagymát is, karikára vágva. Nagylángon kezd el sütni, amikor majdnem kész tehetsz bele egy kis vegetát, és hogy szép színű legyen a zsírja, egy késhegynyi kurkumát.
2010. dec. 31. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, és addig süsd, amíg a víz el nem párolog róla, tehát zsírjára süsd.Végig nagy lángon.
2010. dec. 31. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Libazsirt kell sütni. Jó tepertője is. Az egész liba májat beletenni a langyos zsirba, hogy ellepje. Újra forralástól lo percig lassan bugyogtatni. Tűvel meg kell szúrni, hogy vérzik-e. Ha már nem, kész. Só tilos. Kenhetően puha lesz, sokáig eláll. Semmi füszer nem kell rá. Én jénaiban tartom.
2010. dec. 31. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!