Szilveszterre valami egyszerű kis étel?
Barátnőmhöz megyek szilveszterre,és még az ő barátai lesznek ott 6-8 főről van szó,mind 20 év körüli fiatalok,és tudom,hogy csak az italról gondoskodnak. :) Arra gondoltam,hogy készítenék valami kis könnyű kaját,hogy mégse csak az ital fogyjon. Na de mit lehetne? Van valami tippetek?
25/N
mind nagyon jók amit előttem írtak, de, ha szállítanod is kell valóban a minifasírtok a legegyszerűbbek. otthon kisütöd, a bulihelyen pedik felcicomázzátok, egy falat kalif.paprika, egy kocka sajt, egy szem olivabogyó fogpiszkálóval áttűzve. a lényeg, hogy színes és "kézzelfogható" legyen.emellé lehet majonézes krumpli, kukorica vagy éppen franciasaláta is.
sül virsli is csinálhatsz dekoratívan, pl 4-5 cm -es virslidarabokat két végükön bevágsz 5 kb 1 cm-es vágással.
forró zsiradban kisütöd, és a két vége, mint a virág kinyílik. ezeket is tálra lehet halmozni mellete egy tálkában mustár, kecsap.
szóval mindenképpen egy kis svédasztalos megoldást javasolnék.
jó bulizást.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!