Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szilveszterre valami egyszerű...

Szilveszterre valami egyszerű kis étel?

Figyelt kérdés

Barátnőmhöz megyek szilveszterre,és még az ő barátai lesznek ott 6-8 főről van szó,mind 20 év körüli fiatalok,és tudom,hogy csak az italról gondoskodnak. :) Arra gondoltam,hogy készítenék valami kis könnyű kaját,hogy mégse csak az ital fogyjon. Na de mit lehetne? Van valami tippetek?

25/N

2010. dec. 27. 12:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%
Virslis kifli is jó. Fagyasztott leveles tészta kell hozzá. Vékonyra nyújtod, feldarabolod téglalapokra, nyomsz bele egy csík mustárt, rá a sertés virslit és feltekered. Megkened felvert tojással és sajtot, vagy szezámmagot szórsz rá. Forró sütőben megsütöd.
2010. dec. 27. 13:47
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
vagy csinálj sok mini szendvicset, az nagyon jól mutat. Bagetteket felkarikázol, megkened vajjal, felszelsz szalámikat, paprikát ubit stb, és fogpiszkálóval megszúrkálod egyesével. nagyin guszta, úgy készül, hogy sok fog belőle fogyni!!!
2010. dec. 27. 17:20
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

mind nagyon jók amit előttem írtak, de, ha szállítanod is kell valóban a minifasírtok a legegyszerűbbek. otthon kisütöd, a bulihelyen pedik felcicomázzátok, egy falat kalif.paprika, egy kocka sajt, egy szem olivabogyó fogpiszkálóval áttűzve. a lényeg, hogy színes és "kézzelfogható" legyen.emellé lehet majonézes krumpli, kukorica vagy éppen franciasaláta is.

sül virsli is csinálhatsz dekoratívan, pl 4-5 cm -es virslidarabokat két végükön bevágsz 5 kb 1 cm-es vágással.

forró zsiradban kisütöd, és a két vége, mint a virág kinyílik. ezeket is tálra lehet halmozni mellete egy tálkában mustár, kecsap.

szóval mindenképpen egy kis svédasztalos megoldást javasolnék.

jó bulizást.

üdv.

2010. dec. 27. 18:32
 14/17 Kriszti83 ***** válasza:
60%
Füstölt sajtos tésztasaláta :) Laktató.
2010. dec. 27. 21:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Bree Van De Kamp sosem használna fagyasztott leveles tésztát.... :) :)
2010. dec. 27. 21:13
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
ezek mellett nekem bele férne egy jo kis zsiros kenyér hagymával,aki nem szereti ne egye!én imadom!!
2010. dec. 28. 10:54
 17/17 anonim ***** válasza:
60%
Juj de régi kérdés, igaz most nem, de talán majd aktuális lehet, én gyakran szoktam görög salátát csinálni szilveszterre. Egyszerű,de mégis laktató és egészséges is :)
2021. márc. 9. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!