Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül a "majálisos" sós...

Hogy készül a "majálisos" sós perec? És a só hogy kerül rá és hogy marad úgy egyben?

Figyelt kérdés
2009. jan. 25. 12:32
 1/1 anonim ***** válasza:
A receptet sajnos nem tudom , de a só az lisztel és vizzel elkevert só rácsöpögtetik és rásül.
2009. jan. 25. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!