A hirtelensült nektek omlós lesz-e?
Figyelt kérdés
vagy az a normális, hogy kicsit "ropogós"? fedővel, vagy anélkül sütitek, vagy éppúgy mint a rántottkarajt, csak bunda nélkül? én karajból készítettem, jó lett, de lehetne puhább is,. meenyire klopfoltátok ki és mikor kell sózni,Gondolom ezek a dolgok befolyásolják a végeredményt.2009. jan. 24. 15:34
1/2 anonim válasza:
Én tarját szoktam és grillen hirtelen sütni. Előtte olajos cuccban pepácolom 1-2 órára, így omlós és finom lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
a pácos grillezés az szerintem más, nem erre gondolok, de kösz.
2009. jan. 24. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!