Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Garnéla rák készítési tippek?

Garnéla rák készítési tippek?

Figyelt kérdés

Tescoban vettem a napokban Bella Mare gyorsfagyasztott koktél garnélát. Érdeklődnék, hogy ezt meg kell-e főzni, vagy ez már konyhakész-e, és ha igen, akkor már egyből készíthetünk belőle ételt?

Előre is köszönöm.... (Még sosem készítettem rákot, így egyenlőre még tanácstalan vagyok)


2010. dec. 24. 11:04
 1/1 anonim ***** válasza:
én meg szoktam sütni picit olajjal,es olyan füszerrel füszerezni amihez kedvem van,isteni és imadom,lehet salátának is!
2010. dec. 24. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!