Valami Jó de könnyű recept garnéla rákhoz?
Figyelt kérdés
mivel még sosem csináltam szeretném kiprobálni. :)2011. jan. 11. 13:36
1/2 anonim válasza:
Hozzávalók:
* 40 dkg tisztított, nyers garnélarák
* 4 gerezd fokhagyma áttörve
* ½
* csokor petrezselyem
* 4 evőkanál citromlé
* 2 evőkanál olívaolaj
* 6-8 dkg vaj
* só
* bors
Elkészítés:
A konyhakész rákokat egy mély tálba tesszük. A hozzávalókat összekeverjük, és az így kapott páclevet a rákokra öntjük. Egy órát hagyjuk állni a rákokat a pácban, majd egy teflonban, forró olajon pirosra pirítjuk őket. Sütés közben forró, fokhagymás vajat locsolhatunk rájuk. Pirítóssal tálaljuk.
2/2 anonim válasza:
Ez jó tipp, én is így szoktam, bár nem pácolom. Kis olívaolajon sütöm, közben nyomok rá fokhagymát vagy fokhagymakrémet. Egyszerű, de finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!