Hogyan készítsem a csirkeaprólék levest/becsinált levest?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 09:46
1/2 anonim válasza:
A húst és a zöldségeket /répa, petrezselyem, zeller,karalábé stb / babérlevéllel,sóval kevés borssal tedd fel főni, lassú tűzre.Mikor a hús már majdnem puha tejfeles liszttel habard be. Ecettel, vagy citromlével izesítsd. jó munkát, jó étvágyat.
2/2 anonim válasza:
A zöldségeket zsiradékon piritsd át, majd tedd bele a leves húst ,azzal is piritsd kicsit, szórd meg kis liszttel, öntsd fel vizzel, főzd puhára. só, bors, leves kocka, petrezselyem, zeller zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!