Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bevált, kitapasztalt TEPERTŐKR...

Bevált, kitapasztalt TEPERTŐKRÉM? - ami eláll, mert elég sok lesz.

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 07:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a ledarált töpörtyűhöz darálok lilahagymát /főtt tojást, de ez hosszútávú tárolásnál elhagyható,de a helyedben egy kisebb mennyiséghez tennék, és ezt fogyasztanánk el hamarabb/ só, bors, piros arany vagy gulyáskrém. Ha gondolod akkor csak sózd és borsozd, így biztos sokkal tovább eláll.
2010. dec. 22. 08:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is arra gondoltam, hogy egy kis adagot keverek be, a többi mehet a fagyóba. És mindig csak egy kisebb adag lesz izesitve. Igy lehet mindig más keverék.
2010. dec. 22. 08:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is teszek bele nagyon apróra vágott, de inkább ledarált hagymát/lilahagymát, főtt kemény tojást, mustárt, sót, borsot, pici piros paprikát v. piros aranyat.

Nálunk nincs ideje megromlani. :)

2010. dec. 22. 08:40
 4/4 anonim ***** válasza:
57%

én is ugyanígy, mint az előzőek, de egy pici tejföllel

lazítom, úgy nem olyan tömény, és krémesebb is.

amúgy igazad van, ledarálva mehet a fagyóba és majd

alkalmanként fejezed be.

2010. dec. 22. 09:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!