Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az almáspitéhez mikor lereszel...

Az almáspitéhez mikor lereszeltéttek az almát és feltetéttek főni akkor adtok hozzá pudingport? Finomabb úgy?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
én csak reszelem és nem főzöm az almát. ergo pudingot sem teszek hozzá. max. diót szoktam.
2010. dec. 18. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

én nem reszelem, hanem a megpucolt négybevágott almát az uborkagyalun vékonyra legyalulom. rácsavarom egy citrom levét, rászórok egy kis cukrot egy evőkaál fahéjat, és elkezdem egy kicsit párolni. amikor a kiengedett levét elfőtte, lehűtöm és utána megy a prézlivel leszórt alsó

tésztalapra.

szerinem nem kell abba puding,de akinek bevált, csinálja úgy:))

2010. dec. 18. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell az almába puding. Én a darált diót a tésztára szórom az alma alá. Lehet hogy sütök is holnap.
2010. dec. 18. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
tegnap megsütöttem de puding nélkül..nem mertem kockáztatni.:)
2010. dec. 19. 14:57

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!