Hogyan készítsem el a tintahal karikákat?
Most került sor a tintahalra.
Sörtésztába mártva készült. Állaga átmenet lett a biciklibelső, és a vastagabb befőttesgumi között, ezáltal az ízéről nem tudok nyilatkozni. Maradt a jó öreg röfi, mint "B" terv.
Pá-pá tintahal!
Zolikám, csodálkoztam a kérdéseden,ami karácsony előtt datálódott, de aztán megnyugodtam a saját válaszodon:))
életem folyámán én is összeakadtam néhányszor a tengeri herkentyűkkel,de mindig megállapítottam, hogy egy kistenyérnyi kárász vagy keszeg,sűrűn beirdalva, paprikáslisztbe forgatva
és úgy megsütve ropogósra,nekem mindegyiknél finomabb.
üdv-e-
Miután aktívan horgászom is, (munkaköri "kötelességem", hiszen nyáron "csaló" rokkantnyugdíjasként egy Üvegtigris szintű kocsmát üzemeltetek egy festői tó partján.
A keszeg és kárász sütve, nem hogy megüti a szintet, hanem
űberel szinte minden halételt. Ti. az édesvízi hal annál finomabb, minél előbb kerül fogás után a sütőbe.
Nyáron nagyon szívesen látlak egy ilyen halsütésre, kedves családoddal együtt. Komolyan.
húúú, ez nagyon csábító :))) lehet, hogy visszatérünk rá:))
amúgy az én életem párja is nagy hoho,úgy, hogy én is a friss halra esküszöm.szoktam fagyasztani is, de meg sem közelíti az aznap még fickándozót.bocsánatot kérek az állatvédőktől...
Zolikám örülök, hogy több témában is jól eldumálunk.
üdv-e-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!