Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » KREATÍVKODÓK! MÉZESKALÁCS...

KREATÍVKODÓK! MÉZESKALÁCS készítéshez milyen díszítőelemeket használhatok fel?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 13:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szia.előző vagyok:D na megcsináltam. baszakodtam vele rendesen:S

képet sajna nemtudok msot feltenni,mert sietek, de azért leírom.

szóval ha szeretnél csinálni, akkor ne vágj lyukat a mézeskalácsba, ahogy leírtam, mert csak iszonyatosan beleég:S:S

hanem inkább csak nyomd kicsit bele közepébe. és ne egy egész gumicukrot, hanem csak egy kis darabját, mert tuti lefolyik róla:S

jah és csak, akkor mikor már majdnem megsült, akkor nyisd ki a sütőt, tedd rá a gumicukrokat, és egy percre még told vissza. ez idő alatt az szépen el fog olvadni.

egy tipp: inkább jobb minőségű gumicukrot használj (pl én haribot) mert az olcsó nagyon undorító lesz, és sokkal gyorsabban szétfolyik, a haribo pl nálam csak kicsit megolvadt, de megmaradt a formája:) (én próbáltam mind2vel)

jah és ami fontos, ne tedd egymás tetejére őket miután kihültek, mert a cukor még sokáig nyúlós-ragadós marad, és iszonyatosan egymásba ragadnak:D

2010. dec. 25. 10:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!