Milyen egyszerű finom ételt tudok krumpliból csinálni?
Tejfölöm, tojásom nincs...tej az van...boltba nem tudok lemenni uh a hozzávalók kötöttek!
Még van 2 padlizsánom ....tudom h nem sok de van valami ötletetek?
Ha van vöröshagymád és egy kis szalonnád csinálj tepsis krumplit.A megpucolt, felbágott krumplit beleteszed egy tepsibe, rá a hamgyakarikák és a szalonna.Teszel alá egy kis zsírt vagy olajat és megsütöd.
15/L
A krumplit meghámozod, megmosod, és kis kockákra vágva megsütöd tepsiben (pici sót, borsot, pirospaprikát, kevés olajat hozzáöntesz, összekevered, és szétteríted a tepsiben), én alá alufóliát, és arra sütőpapírt szoktam tenni, így még mosogatni sem kell.
Vaj, vagy margarin van? Tejjel meg liszttel csinálhatsz besamel mártást (sóval, borssal). Esetleg egy kis sajtot bele, és akkor már sajtszósz.
A krumplit leöntöd a mártással.
Másik ötlet, hogy a főtt krumplit, és a besózott, kinyomkodott padlizsánt leöntöd besamellel, és ezt összesütöd. Ez se lehet rossz.
Ha nincs vajad, gondolom olajad van otthon, és ha van zsemlemorzsád is, meg lekvárod, porcukrod, csinálhatsz krumplis nudlit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!