Nagyon kevés olajam van itthon. A fasírtnak való viszont be van keverve már. Mit ajánlotok?
Szoktam egybesütni közepén főtt tojással, de most arra gondoltam, hogy a sütőben sütném a fasírt gombócokat. Valaki csinált már ilyet? Kb ennyi olaj van itthon, a serpenyő alját nem fedi be. Ha így sütöm, ugyanolyan ízletes lesz a fasírt mint gázon, olajban kisütve? A két pici alszik, de a hótól amúgy sem tudnánk elmenni a boltba. ;-(
Vagy lehet vajjal is sütni esetleg? Nem fog hamar megégni a vaj? Mivel lehetne még helyettesíteni az olajat? Zsírt nem tartunk otthon.
Minden tanácsot szívesen fogadok.
Simán megsütheted gombócba, én is szoktam úgy mert gyorsabb. Nem lesz olyan ropogós (nyilván, bő zsiradékban másabb) de az íze ugyanolyan.
Ha kicsit ellapítod, és a tetejét is meglocsolod egy kis olajjal, hamarabb is kész van, és kicsit ropogósabb is lesz. Alá mindenképpen kell olaj, kis zsemlemorzsa se árt, és ha nagyon kiszáradni látszik akkor egy kis víz.
ok, akkor kis lapos gombócokként megy a sütőbe
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!