Mi a vellemenyetek ha az ember maga talal ki eteleket es nemtudja hivatalosan megnevezni, rosszpont egy szakacs reszere?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 08:47
1/5 anonim válasza:
Nem a név a fontos, hanem az iz, a látvány és az élvezhetőség. Ezek után mindegy, milyen fantázia nevet adsz, a fontos, hogy finom legyen. Csak legyél továbbra is kisérletező kedvű és kreativ!
3/5 anonim válasza:
Az ételek általában nomen est omen eljárással neveződnek el, az a ritkább, hogy valamiról, valakiről elnevezik, többnyire az a nevük, amiből készülnek. Pl. camembert diókéregben sütve pirított körtével
Szóval nem is értem, hogy hogy merült fel ez a probléma. :)
4/5 anonim válasza:
Én is egyetértek az előzőekkel, de azért egy fantázianév még jobb bevezetőt csinál. Szerintem simán kérhetsz ötleteket itt is, elég kreatív emberek vannak, csak írd le az ételt, és segítünk. :)
5/5 anonim válasza:
éppen azt akartam írni én is, hogy írd le a művedet, majd
mi elkereszteljük:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!