Milyen "Party-kaját" készítsek? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami viszonylag gyorsan, könnyen, olcsón megvan, és sok van belőle.2010. nov. 24. 22:38
1/15 anonim válasza:
Zsíroskenyér, lilahagyma. A pia meg úgyis elnyomja a szagokat. :)
2/15 anonim válasza:
csinálhatsz pogácsát. 20 perc alatt megvan, plusz sütés tepsinként 10 perc és egyszerre lehet jó sokat csinálni. akár variálhatod is, hogy néhány tetejére teszel kis szalonnát, kis sajtot, néhányra mondjuk pizzafűszert stb :)
3/15 anonim válasza:
vagy ilyen kis fasírtokat. Egy házibuliban egyszer az volt a kaja, és fincsi volt! Pedig én alapból nem szeretem a fasírtot...
4/15 anonim válasza:
ja és hozzá kiflik felszeletelve, és zöldségek
5/15 anonim válasza:
bejáratnál mindenki legurít 3 felest és nem fog senkinek sem feltűnni hogy elfelejetetted, utána énekelheted hogy sublót arcú az én babám szőrös mellű állat ott dorombol a komondor tépd le ja ruhádat ne turkáld az orrod lyukát visítson a teknó gyere ide harapj bele a hajamba hej hó
6/15 anonim válasza:
Sztem bármilyen szendvics, vagy melegszendvics megteszi. A buliban nem a kaja a lényeg, hanem a társaság.
8/15 anonim válasza:
Készíthetsz kaszinó tojást vagy a régi, jól bevált mini szendvicseket. Fogsz egy kiflit, felszeleteled karikákra, mindegyik karikára teszel szalámit, sajtot, esetleg főtt tojást, paradicsomot, uborkát... bármit. Beleböksz egy fogpiszkálót és kész a party mini szendvics. :) De a melegszendvics is jó ötlet.
9/15 anonim válasza:
egy vajling tatárbifsztek, két kenyérpirító, néhány kés és szalvéta. mindenki arra fog rájárni:))
mellé azért egy kis rágcsa, mirelit levelestésztából pizzáscsiga, sajtosrúd.
édesnek két tepsi muffin.
jó bulit!
10/15 anonim válasza:
én egyszer ilyen kis mini szendvicseket csináltam, mint itt van:
bagettet kell keresztbe fölszeletelni és abból készül. kicsit szöszölős, csak ha van rá időd. vagy ha pénzed :), akkor rendelhetsz, de kicsit húzós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!