Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen "Party-kaját" készítsek...

Milyen "Party-kaját" készítsek? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami viszonylag gyorsan, könnyen, olcsón megvan, és sok van belőle.
2010. nov. 24. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Brownie-t kis kockába vágva, kókuszgolyót, muffint, piskótát lekvárral vagy csokiöntettel a tetején szintén kis kockákba vágva. A chips, a perec vagy a ropi mindig jól jön, esetleg pattogatott kukorica. Tudod, van az a nagy zacskós sparos ropi, az nagyon finom, sokáig tart, és nem is túl drága.

Szintén a szendvicset tudom még ajánlani, bár elég pepecs munka, főleg, ha egyedül csinálod. Esetleg még sós rudacskák, pogácsa, lángos, fánk, palacsinta.

2010. nov. 25. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
én szoktam venni csomó kenyeret, a legolcsóbb szalámit sonkát sajtot (ami kb emberi fogyasztásra majd hogy nem alkalmatlan :D..) és volt hogy vettem olcsó virsliket bevágtam megtöltöttem sajttal és megsütöttem, és volt még majonézes kukorica saláta
2010. nov. 25. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

csupa jóval látod el a vendégeket :)

egyébként ha sokan jönnek, abszolút érthető, különben rámenne a gyatyád.

2010. nov. 25. 14:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Melegszendó darálthús konzerből tegyél hozzá margarint, mustárt, hagymát, oregánót, borsot dolgozd össze nagy adag lesz belőle.

Krumpligolyót is finik, fasirt ha más is lesz 1/2 kg elég,

kokuszgolyó, maffinok, vágj fel zöldségeket és csinálj mártogatosokat.

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 25. 23:24
 15/15 anonim ***** válasza:

ilyen alkalmakra valók a hidegtálak, itt találsz pár ötletecskét

[link]

[link]

2010. nov. 26. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!