Milyen "Party-kaját" készítsek? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami viszonylag gyorsan, könnyen, olcsón megvan, és sok van belőle.2010. nov. 24. 22:38
11/15 anonim válasza:
Brownie-t kis kockába vágva, kókuszgolyót, muffint, piskótát lekvárral vagy csokiöntettel a tetején szintén kis kockákba vágva. A chips, a perec vagy a ropi mindig jól jön, esetleg pattogatott kukorica. Tudod, van az a nagy zacskós sparos ropi, az nagyon finom, sokáig tart, és nem is túl drága.
Szintén a szendvicset tudom még ajánlani, bár elég pepecs munka, főleg, ha egyedül csinálod. Esetleg még sós rudacskák, pogácsa, lángos, fánk, palacsinta.
12/15 anonim válasza:
én szoktam venni csomó kenyeret, a legolcsóbb szalámit sonkát sajtot (ami kb emberi fogyasztásra majd hogy nem alkalmatlan :D..) és volt hogy vettem olcsó virsliket bevágtam megtöltöttem sajttal és megsütöttem, és volt még majonézes kukorica saláta
13/15 anonim válasza:
csupa jóval látod el a vendégeket :)
egyébként ha sokan jönnek, abszolút érthető, különben rámenne a gyatyád.
14/15 anonim válasza:
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!