Hogy csinálja a túrós tésztát, hogy ne legyen a szokásos egyhangú?
Figyelt kérdés
lehet valamivel felturbózni? esetleg megsütni az milyen lehet? a szalonnásat ismerem, még mit lehetne vele csinálni?2010. nov. 14. 15:02
1/7 anonim válasza:
szerintem kolozsvári szalonnával a legfinomabb, vagy pici juhtúróval. Úgy is szoktam csinálni, hogy mikor mindent ráraktam (túró+pici tejföl) akkor jól lepirítom a lábasban, és a lekapott részért szoktunk versenyezni. A sütőben sütés nem tesz jót neki, kiszárad. De ha különlegeset akarsz, csinálj sztrapacskát.
2/7 anonim válasza:
Apám mindig rak bele bacont.
Eddig soha (!) nem ettem meg a túróstésztát, aztán apám kitalálta hogy rak bele bacont, és azóta azt megeszem.
17/L
3/7 anonim válasza:
15:18!
És hogy rakaja bele?felkockázza, és mespirítja egy kicsit?
Vagy hogy?
4/7 anonim válasza:
Én mostanában így készítem: [link]
Nekem bevált.
5/7 anonim válasza:
15:40:
Igen, pontosan így :)
Sütve is nagyon finom lehet, legalábbis képek alapján jól néz ki. Majd nyaggatom apám hogy próbáljuk ki így is :)
7/7 anonim válasza:
Mi édesen szoktuk enni, sok mazsolával. (Nyilván akkor szalonna nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!