Mi az az alapanyag, amit a legjobban szerettek, ha benne van egy ételben?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, hogy pl. én mindennél jobban szeretem a tejszínes ételeket, szóval nekem a válaszom a tejszín lenne. Ti miket szerettek? Lehet bármi (nem olyanra gondolok, hogy pl. hús, vagy zöldség, hanem valami olyan, ami jellegzetes ízt ad az ételeknek), lehet fűszer, vagy bármi, amit hozzá lehet adni sokféle ételhez.2010. nov. 13. 19:50
21/24 anonim válasza:
Hagyma (vörös, lila), fokhagyma, kapor, kömény, erős és csemegepaprika, majoranna, petrezselyem, zeller, kakukkfű, fehér és feketebors, babérlevél, régebben szívesen használtam ételekbe Wok fűszerkeveréket (előrekevert tasakos cucc), de mióta új az össszetétele, azóta hanyagolom (túl sok benne a fahéj, nagyon kiérződik)
23/24 anonim válasza:
sajt, tejszín, fokhagyma, fahéj
24/24 anonim válasza:
tejföl. többször van otthon, mint kenyér. :)
de a hagymát is imádom, ha szezonja van, akkor meg a cukkinit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!