Melyik tea éri meg a legjobban? Penny-s 130 Ft-os?
Igazából koleszos lévén nincs sok pénzem teára. Eddig Tescosat vettem 150 körül, de naponta 3-at iszok (4,5 decis pohárba), és hát nem valami finom, víz ízű az egész.
A víz pocsék minősége miatt nem iszom meg, mert konkrétan büdös. Ha felforralom, akkor vízköves lesz, ásványvizet pedig nem szívesen viszek fel a 4.-re és ha naponta megiszok belőle 2 litert, akkor már jobban megéri a tea. :)
én megveszem a jobb minőségüt,akciósan a pickwick 350,naturland 450...és megcsinálod egyszerre a 2 litert 1 filterből
2 liter vizhet is elég 1 filter...és ha utánaszámolsz,nem jössz ki rosszabbul mint a fél literenként 1 filteres pennyis gagyisággal
A Pickwick nem egy jó márka már bocs, csak egy jól bejáratott márkanév. Az egyszerű gyümölcsteái, meg zöld teái egyenesen kaparják az ember torkát, meg kiszárítanak, a fruit amour teái viszont egész jók, de azok ált.drágábbak is.
Nekem sajnos a Pickwick-ekből fél liternél több vízzel nem sikerült ízt kapnom. De egyikből sem, a 800 Ft-ostól sem. Ilyen tekintetben viszont szerintem nem baj, ha nem egy márkás teát vesz, mert egyik sem tud 2 liter víznek rendes aromát adni.
Spar saját márkás teát ajánlom nekünk nagyon ízlik és csak 350ft de van íze és még a gyerek is ihatja mert gyümölcs tea nem teafüves. Jah és úgy is van íze, hogy 2 litert csinálok csak jó sokáig hagyd ázni:)
A másik amit szeretünk az a sir morton teák azoknak se vészes az áruk.
azt tapasztalatam, hogy a drágább teákból sokkal kevesebbet kell ahsználni, tehát olcsóbban jön ki. pl. Milford gyümölcsteából 1 filter 7-8dl vízhez elég.
ennél olcsóbb a Pickwick csipkebogyó, abból 5 dl vízhez kell 1 filter.
én is pickwicket iszom, szerintem nagyon jo. akciosan szokom venni 290-ért (one euro market). 7 decis kancsom van, abba teszek 2 filtert.
de amugy a sir morton is jo azt mondjak, és a sparos sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!