Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Halva, mint alapanyag?

Halva, mint alapanyag?

Figyelt kérdés
Kaptam egy csomó halvát ajándékba, magában nem tudom mind megenni, de pl. süteményekbe szívesen fölhasználnám.
2011. aug. 1. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:

én sütibe téve még nem hallottam róla, de szerintem magában nagyon nagyon finom. :)

én tuti úgy enném meg, bár tény, hogy kicsit tömény. de legalább sokáig elég. :)

2011. aug. 1. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
régen aranygaluskára is szórtuk dió helyett, de megjegyzem a mostani halva köszönő viszonyban sincs az akkorival.(nem tartalmazott semmilyen adalékanyagot)
2011. aug. 1. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 doboszoli ***** válasza:
Kérlek áruld el mi az?
2011. aug. 1. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Dobos Zoli, csak neked: olajsajtoláskor készítették, úgy, hogy a hántolt napraforgómagot enyhén cukrozva összepréselték, később lett egy kakaós változata is. Ha nem fogyott el, kb. 3 hét múlva megavasodott(általában elfogyott) üdv. Magdianyu
2011. aug. 1. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
mondom a mostani(ugye, régi jó dolgokból nem maradt semmi)szinezéket, aromát, tartósítószert, állagjavítót tartalmaz és már szezámmagból is gyártják.(!?)
2011. aug. 1. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 doboszoli ***** válasza:

Köszönöm!

Ezt felénk "szak"-nak nevezik, de már értem miről van szó.

2011. aug. 2. 05:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!