Halva, mint alapanyag?
Figyelt kérdés
Kaptam egy csomó halvát ajándékba, magában nem tudom mind megenni, de pl. süteményekbe szívesen fölhasználnám.2011. aug. 1. 12:39
1/6 anonim válasza:
én sütibe téve még nem hallottam róla, de szerintem magában nagyon nagyon finom. :)
én tuti úgy enném meg, bár tény, hogy kicsit tömény. de legalább sokáig elég. :)
2/6 anonim válasza:
régen aranygaluskára is szórtuk dió helyett, de megjegyzem a mostani halva köszönő viszonyban sincs az akkorival.(nem tartalmazott semmilyen adalékanyagot)
4/6 anonim válasza:
Dobos Zoli, csak neked: olajsajtoláskor készítették, úgy, hogy a hántolt napraforgómagot enyhén cukrozva összepréselték, később lett egy kakaós változata is. Ha nem fogyott el, kb. 3 hét múlva megavasodott(általában elfogyott) üdv. Magdianyu
5/6 anonim válasza:
mondom a mostani(ugye, régi jó dolgokból nem maradt semmi)szinezéket, aromát, tartósítószert, állagjavítót tartalmaz és már szezámmagból is gyártják.(!?)
6/6 doboszoli válasza:
Köszönöm!
Ezt felénk "szak"-nak nevezik, de már értem miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!