Hogyan kell izagi pudingot készíteni? Mérmint amibe nem kerül előre elkészített "por" alapanyag, csak természetes hozávalók.
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 15:09
1/3 anonim válasza:
Az alap: Liszt+tej+cukor
Az arányok kb 0,5 l tej, és 3-4 ek liszt. Ha nagyon besűrűsödne, akkor tenni kell hozzá még tejet.
ízesítheted: kakaóporral vagy csokival, rum aromával, kókuszreszelékkel, szörppel, gyümölccsel.
Gyümölcsökkel óvatosan, csak a végén,mert a nyers tejet összekaphatja.
2/3 anonim válasza:
Természetesebb egyébként nem lesz,de finomabb talán. Ugyanis a porban is liszt/keményitő van meg egy kis szinezék aztán szevasz. ha azt akarod,hogy ize is legyen,aromát igyis ugyis kell bele rakni,szóval nem vagy előrébb igazából.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Tojás nem is kell bele?
2011. jún. 8. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!