Más a tyúkhúsleves, mint a többi?
Figyelt kérdés
tegnap kaptam egy tyúkot, de én még soha nem főztem tyúkhúsból levest? Hosszabban fő? Mit csináljak a sok főtt hússal, ha nem nagyon szeretjük a főthúst, megsüssem? nem lesz nagyon zsíros a leves? előre is kösz..2010. nov. 12. 10:34
11/16 anonim válasza:
Minél lassabban - tovább- főzöd, annál finomabb a leves. Mindenképp érdemes órákig főzni.
12/16 A kérdező kommentje:
huhh, nagyon köszi. Nyami..már előre várom.
2010. nov. 12. 11:13
13/16 anonim válasza:
Hát igen, a tyúkhúsleves komoly dolog :)
14/16 anonim válasza:
Isteni finom, össze sem hasonlítható a csirkével, főleg nem a hülye bolti táposcsirkével...
A többiek már mindent leírtak, lehabozni folyamatosan el ne felejtsd mert zavaros lesz, ja és még egy rossz tapasztalat, én egy szem krumplit teszek bele egészben, és van hogy a gyorsan szétfővő fajtát tettem bele, szétfőtt és zavarossá tette a levest.
15/16 anonim válasza:
én emlékszem, először nem is tudtunk levest főzni,mert csak csirkét lehetett kapni. megpróbáltuk csirkéből, de ízetlen lett... csak később szoktunk hozzá :)
Régen csirkéből maximum becsinált levest főztünk.
16/16 anonim válasza:
Mi a főtt húshoz mindig meggyszószt csinálunk, és azzal esszük:) Nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!