Melyik állat húsát nem tudnád megenni semmilyen körülmények között sem?
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 22:13
13/20 anonim válasza:
Soha sem mondd: hogy soha. Ha még nem voltál az éhhalál közelében, akkor honnan tudhatnád, hogy ezt, vagy azt semmiképpen nem ennéd meg? Jóllakottan könnyű undorodni, vagy eltökéltnek lenni.
14/20 anonim válasza:
Dinoszaurusz. Erszenyes farkas. Meg az ilyen kihaltak. :)
15/20 anonim válasza:
Ha az éhenhalás szélén állnék,szerintem akkor mindent megennék,még ha undorral is.
Amúgy semmi pénzért nem enném meg:kutya,macska,kígyó,béka,polip,meg bármi tengeri herkentyű,még a halat se,bogarak,csúszómászók.
16/20 anonim válasza:
Kígyót már ettem. (finom)
nyulat is ettem.
Amit nem ennék azok az állatok amiket házi kedvencként részese volt az életemnek:kutya,macska,patkány,tengeri malac,hörcsög,görény---
De pókot,rovarokat,férgeket sem ennék..
17/20 anonim válasza:
Az éhenhalás szélén bármilyen állat húsát megenném... és valószínűleg hálásan élvezném az ízeket.
18/20 anonim válasza:
ló, kutya, macska, disznó, rovarok, ízeltlábúak, házi kedvencek mint hörcsög, és egyebek..ezek jutottak eszembe.
20/20 anonim válasza:
Én ha éhenhalás szélen lennék patkányt akkorsem ennék ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!