Hogy tudok minnel hamarrabb fel hizni? Kajalok mint az állat és semmi látszatja. Valaki segíteni ebben a kérdésben?
Szia!
Bocsi, off lesz, de erre én is kíváncsi lennék. Ehetek amennyit csak akarok, de nem hízok. Pedig pár kiló rám férne.
170cm 50kg.
19L
Menj be a Mc' donaldsba és rendelj mindenből 10dbot aztán térj be egy pizzériába és ott is 10 dbot...
Komolyra véve a dolgot...Tényleg szabályosan zsíros ennivalókat egyél...Teljesen zsíros...Ezen kívül tömérdek édesség...
Ja és miután ezt megtetted, térj nyugovóra és aludj egyet...
Mert így a zsír lerakódik nem tudja feldolgozni a szervezet :)
Jó kérdés.
172 cm vagyok, 51 kg.
És az sem igaz, h ha a férjhez megyek, majd meghízok, hiába voltam várandós, 60 kilóval lettem babás, és most még 9 kilóval kevesebb vagyok...
Szerintem ez alkat, én már annak örülnék, ha sikerülne a bűvös 60 ismét.
ne zsírt akaraj felszedni
reggeli:
szendvics(teljes kiőrlésű kenyér)
feltét: pulykapárizsi, virsli, csirke-pulykamellsonka, sajtok, fűszervajak, sajtkrémek, főtt tojás, rántotta, tükörtojás, +zöldség
tejjel müzli+gyümölcs
lekváros/mézes piritós+tej
házi készítésű péksüti(kakaóskalács/csiga, túróstáska stb)+kakaó, tej, vanilisá tej
lángos, pizza/tekercs/táska, pogácsák+citromos-mézes tea
melegszendvics gombával, sajttal, hussal
tízórai, uzsonna szendvics ugyanúgy, 1-2 kocka jó minőségi csoki(ét) olajos magvak(natur, sótlan) pohár tej+házi keksz, joghurt+olajos mag, gyümölcs
ebéd: leves(paradicsom, tojás, gyümölcs, lencse, babgulyás, zöldség, borsó, husos stb)
főétel(főzelék(spenót, tök, lencse, ásrgaborsó, sóska)+feltét(sült hús/főtt tojás/főtt hús/főtt virsli/pörkölt/párolt husik
egytálétel: paradicsomos húsgombóc+főtt krumpli, lecsó rizzsel/tarhonyával, tarhonyás/rizseshús+csalamádé
paradicsomos káposzta+sült virlsi/fasírt
rizs+feltét(hús, hal), vajas, petrezselymes krumpli+feltét(hús, hal, pörkölt)+savanyú
rakott krumpli/bab/káposzta
túrós/mákos/diós/krumplis/káposztás/bolognai/husos/zöldséges tészták
mákosguba, rizskoch, tejbegríz, nudli, túró, szilvásgombóc
gyümölcsös pite, túróspite, piskóták
vacsora ebéd vagy reggeliből válasz
levekvés elött egy pohár tej, túró vagy joghurt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!