Mit ebédelsz? És holnap?
Figyelt kérdés
Én ma: tejszínes fokhagymás sajtos tészta, és gombaleves. Holnaphoz ötleteket gyűjtök :)2010. nov. 11. 13:24
1/20 anonim válasza:
Tegnapról maradt sült csirkecomb, krumplikrokett, párolt zöldbab. Holnap vagy brokkolifelfújt lesz, vagy spenótos valami.
2/20 anonim válasza:
Ma marhapörkölt nokedlivel, holnap meg valószínűleg tojásos lecsó lesz.
3/20 anonim válasza:
Én is tegnapit eszem: kentucky csirkeszárnyak, rizi-bizi. A holnapit nem tudom még.
5/20 anonim válasza:
Kolbászos krumplileves, stefánia vagdalt, rizs.
6/20 anonim válasza:
ma ebed:lucskoskaposzta, vekonypalacsinta
este :spagetti
holnap ebedre tortpaszuly.
7/20 anonim válasza:
Én ma: pulykamell felkockázva, megpirítva, chilivel fűszerezve, tejfölös-sajtos mártással, köretként savanyúkáposzta
Holnap: vagy rizses lecsó vagy lencsefőzelék
9/20 anonim válasza:
Suliban ma rizs volt májjal meg szósszal.
Holnap nem tudom mi lesz.
10/20 anonim válasza:
koliba ma sült libacomb volt sólettel vagy dinsztelt káposztával+krumplival.. mind2ből ettem 1-1 adagot :) holnap nem lesz ebédem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!