Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tejszínes mustáros csirkét...

Tejszínes mustáros csirkét csinálok! Ki hogyan készíti el? Én még nem csináltam és nem is ettem, kinek hogy ízlett?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 11. 09:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Én olyan receptet tudok, ami a mindmegette.hu-n van Mustáros husi név alatt, ez nagyon jó és hamar kész van.
2010. nov. 11. 10:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
En pirosarany-mustaros csirke receptet keszitettem, tehat bekened a csirket, aztan voroshagyma kerul meg hozza, amiket karikara vagsz, es burgonyat, amit szinten karikara vagok, de kesobb teszem melle, viszont ezt is megforgatom a fenti keverekben, aztan foliazom, s aztan mar csak leemelem a foliat, es csak keszre sutom, igy szep piros szine is, de nagyon izletes. A husnal, fustolt szalonnat teszek legalulra, s aztan a tobbi hozzavalot.
2010. nov. 11. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:
71%

szia! én szoktam ilyesmit csinálni,de abban egy kis gomba is van.

hagymát dinsztelek, arra teszem a felcsíkozott csirkemellet vagy combfilét,sózom, borsozom. ha félpuha rádobok 25-30 dkg

szeletelt gombát, két sárgarépát kis hasábokra vágva,2 db

babérlevelet és egy fél citromot felkarikázva héjastól.

amikor minden puha, a babért és citromot kidobom.

leszórom a ragut egy kis liszttel, kap egy pci vizet, hogy

a liszt feloldódjon.

ezután jön a főzőtejszín, amivel összerottyantom.

mustárral és egy pici cukorral finom pikánssá ízesítem.

krumplikrokettel szoktam tálalni, de tésztával is finom.

üdv.

2010. nov. 11. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!