Tejszínes mustáros csirkét csinálok! Ki hogyan készíti el? Én még nem csináltam és nem is ettem, kinek hogy ízlett?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2010. nov. 11. 09:57
1/3 anonim válasza:
Én olyan receptet tudok, ami a mindmegette.hu-n van Mustáros husi név alatt, ez nagyon jó és hamar kész van.
2/3 anonim válasza:
En pirosarany-mustaros csirke receptet keszitettem, tehat bekened a csirket, aztan voroshagyma kerul meg hozza, amiket karikara vagsz, es burgonyat, amit szinten karikara vagok, de kesobb teszem melle, viszont ezt is megforgatom a fenti keverekben, aztan foliazom, s aztan mar csak leemelem a foliat, es csak keszre sutom, igy szep piros szine is, de nagyon izletes. A husnal, fustolt szalonnat teszek legalulra, s aztan a tobbi hozzavalot.
3/3 anonim válasza:
szia! én szoktam ilyesmit csinálni,de abban egy kis gomba is van.
hagymát dinsztelek, arra teszem a felcsíkozott csirkemellet vagy combfilét,sózom, borsozom. ha félpuha rádobok 25-30 dkg
szeletelt gombát, két sárgarépát kis hasábokra vágva,2 db
babérlevelet és egy fél citromot felkarikázva héjastól.
amikor minden puha, a babért és citromot kidobom.
leszórom a ragut egy kis liszttel, kap egy pci vizet, hogy
a liszt feloldódjon.
ezután jön a főzőtejszín, amivel összerottyantom.
mustárral és egy pici cukorral finom pikánssá ízesítem.
krumplikrokettel szoktam tálalni, de tésztával is finom.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!