Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miből látszik a gombán ha már...

Miből látszik a gombán ha már nem jó?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Ragacsos a kalapja. Ha fehér, akkor barna foltos lesz. Szaga is lehet.
2010. nov. 9. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csiperkegomba és nagyon fekete az alja. Az nem baj. Egyébként nem foltos és nem ragacsos.
2010. nov. 9. 15:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocs az kérdés volt Az Nem Baj?
2010. nov. 9. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:
a csiperkének sötét az alja, feketés barnás az nem gond, de hidd el észre veszed ha nem jó, mert nyálkás a kalapja.
2010. nov. 9. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Puha,vizes a kalapja,ragacsos és foltos is lehet.A foltok akkor is megmaradnak,ha megpucolod.A csiperke akkor a legfrissebb,mikor mg jó kemény a kalapja és szép fehér.Ha már nem ilyen,akkor is meg lehet éppen enni,de csúnyán befeketítheti az ételt és érzékenyebb gyomrúnak talán meg is árthat.
2010. nov. 9. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. nov. 9. 15:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!