Mivel tölthetném meg a csirkecombot májon és gombán kívül? Mivel szoktátok tálalni?
Sárgarépával töltött csirkecomb
Hozzávalók:
60 dkg csirkecomb
20 dkg sárgarépa
2 tojás
1 fej vöröshagyma
1 evőkanál citromlé
petrezselyemzöld
só
bors
A sárgarépát pucold meg, majd reszeld le. A tojásokat főzd keményre, és aprózd fel. A répával, valamint a petrezselyemzölddel keverd össze. Ízlés szerint sózd, borsozd, végül a citromlével és a lereszelt vöröshagymával gyúrd össze. A tölteléket töltsd a csirke bőre alá. Tedd egy tűzálló tálba, fedd le a tetejét, és párold meg. Amikor levet ereszt, öntözgesd meg vele. Süsd készre, és már tálalhatod is.
Mozzarellával és paradicsommal töltött csirkecomb
Hozzávalók:
4 csirkecomb
4 evőkanál olívaolaj
2 paradicsom
1 csomag mozzarella sajt
rozmaring
bazsalikom
só
bors
A paradicsomot és a mozzarellát vágd nagyon apró kockákra, és fűszerezd ízlésed szerint. Keverd össze az olívaolajjal. A csirkecombot töltsd meg a töltelékkel, és előmelegített sütőben süsd meg. Rizses körettel tálald.
Főtt, darált csirkemellet fűszerezz ízlés szerint és azzal.
Vagy:
Pulykamell-szeleteket (előző nap bepácolsz) és bacon-szalonna csíkokkal együtt rakod a bőr alá.
Általában sültkrumplival, vagy törtkrumplival tálaljuk, de készíthetsz mellé rizi-bizit is.
Esetleg ha marad belőle kellő mennyiség, akkor már készíthetsz mellé valami (zöldbab, stb) főzeléket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!