Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van hogy a férfiak...

Miért van hogy a férfiak szeretnek grillezni szabad ég alatt grillrácson? Még aki egyébként nem főz süt az is.

Figyelt kérdés

febr. 19. 11:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%

Ahogy a hármas írja. Lehet lepontozni őt, de sajnos ez a tendencia.

A pasi veri a mellét arra, hogy begyújtotta a tüzet meg rábszott két szelet húst a grillre. Jár a taps.

Nálunk, hogyha grillezünk, akkor közösen készülünk elő: én zöldséget és húst szeltelek, férjem pácol, mert sokkal finomabb pácot készít (két nappal előtte).

Míg ő begyújt, addig én előkészítem a grill cuccokat. A sütést teljesen ő intézi, addig nekem van időm összedobni egy gyors salátát.

Sör nekem, neki is, de nem az van, mint amit a rokonságban látok, hogy a 99%-a az nő dolga, a pasi meg valamit maszatol :(

febr. 19. 14:23
 12/20 anonim ***** válasza:
25%

11 mésem őt pontozzák le, hanem engem, mert el merészelem mondani, hogy nálunk nem így van.

Valahol ebből is látszik, hogy saját szerencséjüknek a kovácsai, hisz azt az embert lepontozzással lesajnálják, aki szeret sütni-főzni egyéb hobbik mellett, és meg is csinálja a munka kellemetlenebb részét is, közben meg élik az életüket a pálottülepű elhízott borotválatlan psijukkal, aki grill után elterülve fingadozik a kanapén.

Valahol nekik erre van igényük, nem értem akkor a nyígást.

febr. 19. 14:34
 13/20 anonim ***** válasza:
77%

12-es, olvastuk, és mint pl én is írtam, nálunk is munkamegosztás van a férjem és köztem, csakhogy ez sajnos nagyon ritka.

A legtöbb esetben az a helyzet, hogy a pasi kitalálja hogy ő grillezni akar, mert az milyen nagy buli, de érdekes módon lószrt nem tesz bele a sörön kívül.

A lepontozásokkal meg mit törődsz? Sokan élik ki ide a nyomorukat és tolják a pirosat, mintha kötelező volna.

febr. 19. 15:09
 14/20 anonim ***** válasza:
19%

Másik kérdésnél én is kaptam egy 0%-ot, amikor merészeltem megírni, hogy úgy kivágnám az olyan férfit az életemből, aki süt-főz, de rendszeresen leszólja azt, amit én készítek, mint a huzat.

Még én voltam a bunkó pitsa. Kit érdekel? :D

febr. 19. 15:11
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

13 mondjuk én ezt a legtöbb esetet nem nagyon látom. Lehet bizonyos "kultórkörökben" van így.

Sőt, akiket ismerek magyarországon, sokan férfiak csak maguk grilleznek, vagy ha családok jönnek össze, ott az egész család kitesz magáért.

Német családokat is ismerek, ott méginkább megosztják a dolgokat.

febr. 19. 15:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
14 mondjuk így írásban nem értem min van a hangsúly. A süt-főzön, vagy a leszólás miatt vágnád ki?
febr. 19. 15:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert megvan a hangulata, és valahogy még finomabb is a szabad ég alatt készült étel. Amúgy szerintem a nők is szeretik.
febr. 19. 15:44
 18/20 A kérdező kommentje:

Át kezd menni pszicho terepgyakorlatba, ahol a nők azon nyavalyognak hogy a párjuk nem mosogat utána és nem ő készül elő a grillpartihoz.

A pasik meg egyes nők megvédik a ffiakat hogy azért van ahol munkamegosztás is van.

Nevetség hogy egy ilyen kérdésből is egyesek nemi ellentéteket élezik.

Mennyire lehetnek béka sej-haja alatt a párkapcsolati munkájukban?

Persze úgy is fel lehet fogni hogy a lusta disznó férj nem mosogat utána, meg úgyis hogy végre valamit vállal a főzés-sütésből.

febr. 19. 16:11
 19/20 anonim ***** válasza:

#3 Enyém a hármas komment. Aki írja, hogy "ki mit szakított", annak üzenem, hogy én vagyok a férj...

És nem, mi nem így grillezünk. És igen, novemberben kint ültem a fiammal meg egy fél üveg vodkával marhapörköltet főzni. Ja, a fiam is 18, mielőtt még jön valaki, hogy mire tanítom a gyereket. Ja, és szakácsnak tanul.

A #3 válasz egy úgynevezett vicc volt. Akkor is, ha történetesen nem tettem ki szmájlit.

febr. 19. 20:54
 20/20 anonim ***** válasza:

19 nekem mindegy, hogy a férj vagy vagy a feleség, nem neked szólt a ki mit szakított, hanem a szitura. Akinek az általad vázolt forgatókönyv megfelel, arra csak ezt lehet mondani.

Egyébként olvastam már sok siránkzást nőkől, néha ironikusan, néha komolyan, ami szinte betűre ugyanaz.

febr. 19. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!