Hol lehetne visszaváltani üveget pünkösd vasárnap? Ugye záva egy csomó bolt, és a boltok belsejében szokott lenni visszaváltó? Szabad eg alatt nincs?
Figyelt kérdés
Ugye a boltok belsejében szokott lenni automata, ami a soros/ borosuvegeket visszavaltja.
Nincs valami, ami nyitva lenne vagy ami szabad eg alatt van vasarnapi napon?
Mármint ma akarnam visszavinni az üvegeket ( most érek rá ilyesmivel foglalkozni, ezalatt a 2 ünnepnap alatt)
2020. máj. 31. 05:27
1/8 anonim válasza:
De rossz lehet, hogy pont ma van az a napa, amikor 3 ev után vegre ráérsz...
2/8 anonim válasza:
Szerinted a boltosok mit csinálnak ünnepnap?
Segítek: pihennek otthon
3/8 anonim válasza:
Mert keddig nem tudsz várni vele, olyan fontos a visszaváltás...
4/8 anonim válasza:
A Blama utca 28. szám alatt van a sürgősségi üvegvisszaváltó-ügyelet. Súlyosabb esetben házhoz is mennek az üvegekért, és emelt árat fizetnek értük, csak ehhez előbb oda kell menni és személyesen bejelenteni a visszaváltási igényt. Felvesznek egy pár száz oldalas igénybejelentési jegyzőkönyvet, ezt követően 2-5 éven belül kiszállnak az üvegekért.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem viccnek szántam, komolyan kérdeztem.
Nagyon le vagyok égve hó vége van, és az üvegek,kb 300-400 ftot érnének.
Szükségem lenne erre a 400 ftra is...
2020. máj. 31. 09:52
6/8 anonim válasza:
Add meg a számlaszámod, küldök neked 400 Ft-ot!
7/8 anonim válasza:
Tegnap nem tudtad, hogy le vagy égve?
8/8 anonim válasza:
Bolt sincs nyitva. Hol koltened l a pénzt pont ma?? Foleg, hogy altalaban ott kell levasarolni??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!