Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mióta 700 Ft egy tábla 100...

Mióta 700 Ft egy tábla 100 grammos Milka csoki?

Figyelt kérdés
Rég vettem táblás csokit, így nagyon meglepődtem ma, amikor bementem az Auchanba és ezt láttam. Olyan 500 Ft körüliként élt eddig a fejemben.

febr. 16. 21:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

Örülj, hogy csak annyi.

Németeknél tavaly már 1.30-ról 1.50-re ment fel, idén meg 2 euró. Az 800 forint felett lenne.

És idén még el is kezdték némely táblának csökkenteki a mennyiségét, 80 meg 90 grammra.

Pofátlanok már azzal az ipari hulladékkal.

febr. 16. 21:28
 2/20 Janaqks ***** válasza:
100%

[link]

tényleg 700ft😱😱😱

ez mióta van? egy hónapja még csak 500 körüli volt emlékeim szerint

febr. 16. 21:31
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Ebben az a szomorú, hogy azt ugye tudni lehet, hogy a kakaóbab ára nagyon felment. Viszont ezekben a csokikban elenyésző a kakaó, kakaóvaj tartalom, mivel töltve vannak.
febr. 16. 21:54
 4/20 anonim ***** válasza:
54%

Hálás köszönet a tolvaj kormányunknak.

Lehet jönni azzal hogy külföldön mi mennyi csak azért nézze meg az erre hivatkozó az ottani nyugdíjakat, béreket.

Korrupt tolvaj ország a világ legnagyobb áfájával.

febr. 16. 22:04
 5/20 anonim ***** válasza:
73%

4 a kapitalizmus fogalma ismert számodra? Szerinted ha németenél 2 euró, annak mi köze ahhoz, hogy jobban keresnek? És ha eladhatja 2 euróért, akkor miért adná el olcsóbban? És mi köze ehhez a magyar kormánynak?

Egyébként azért mondtam németeket, mert itt élek, és engem a 2 eurós ár tántorított el, bár már 1.50-ért sem vettem tavaly.

Az a 2 év alatt megduplázott ár 4000 euróból is 2x annyi, mint 2 éve volt.

Ha milliomos lennék, akkor sem vennék ennyiért szar hulladék milkát, hanem akkor már lindt-et.

"Korrupt tolvaj ország a világ legnagyobb áfájával."

És a legalacsonyabb SzJa-val. Én a bérem 42%-át adom adóra németeknél.

febr. 16. 22:50
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ebben az a szomorú, hogy azt ugye tudni lehet, hogy a kakaóbab ára nagyon felment. Viszont ezekben a csokikban elenyésző a kakaó, kakaóvaj tartalom, mivel töltve vannak."

Igen, az egész mondelez-re jellemző, hogy mindent bekebelez a szegmensben, aztán azt tesz az árakkal, amit akar. Még csak árkartellről sem lehet beszélni, hisz monopolhelyzetben van.

febr. 16. 22:52
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
5: szerintem a Lindt se egy akkora durranás, cserébe meg pofátlanul drága (gondolok itt főleg a Lindorra, a táblás csokijaik még elmennek)
febr. 16. 23:03
 8/20 anonim válasza:
82%

Ráadásul a leggyengébb minőség, a fele jellemzően cukor.

70%-os valóban jó csokoládét is kapsz már ennyiből.

febr. 16. 23:26
 9/20 Justinianus ***** válasza:
Semmikor óta. SPAR, Tesco-ban 500-600 Ft.
febr. 16. 23:59
 10/20 anonim ***** válasza:

[link]

Itt részletezik az okokat (vagy ürügyeket).

tegnapelőtt 00:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!