Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kacsát hogy kell elkésziteni...

Kacsát hogy kell elkésziteni finoman?

Figyelt kérdés
még nem ettünk és szeretnék venni, de melyiket érdmes az egész kacást vagy csak comját, vagy mellét?
2010. nov. 8. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Én az egész kacsát szeretem. Illetve a Férjem szereti a hátát, szárnyát. Én a combját, Fiam a mellét. Igy mindenki azt eszi amit szeret. Jó nagyot vegyél, mert összesül. Be kell sózni jól, és a testüregbe majorannát tenni, l db almát. Ezt ki kell dobni a végén. Fólia alatt süsd 1 órát, majd less alá, hegyes késsel nézd meg puha-e? Ha még nem, tedd vissza a fóliát. Ha már puha ,dobd le a fóliát, és süsd nagyobb lángon pirosra. Először 3-4-es gázgomb, majd a piritáskor 6-7-es. Jó étvágyat!
2010. nov. 8. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak kacsacombot szoktam venni, mi azt szeretjük. Zsiradékot ne tegyél alá, mert rengeteg kisül belőle. A legegyszerűbb ha csak sózod, majorannával és fokhagymával fűszerezed. Én is fólia alatt kezdem sütni, nagyságtól függően ennek is kell kb. 2 óra, majd amikor már kész nagy lángon fólia nélkül megpiritom a bőrét.
2010. nov. 8. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
só, bors, majoranna, fokhagyma, vöröshagyma, be a sütőzacskóba, majd kb 1 óra múlva, kiveszed a zacskóból, lepirítod, ISTENI FINOM!! :)
2010. nov. 8. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!