Kacsát hogy kell elkésziteni finoman?
Figyelt kérdés
még nem ettünk és szeretnék venni, de melyiket érdmes az egész kacást vagy csak comját, vagy mellét?2010. nov. 8. 15:19
1/3 anonim válasza:
Én az egész kacsát szeretem. Illetve a Férjem szereti a hátát, szárnyát. Én a combját, Fiam a mellét. Igy mindenki azt eszi amit szeret. Jó nagyot vegyél, mert összesül. Be kell sózni jól, és a testüregbe majorannát tenni, l db almát. Ezt ki kell dobni a végén. Fólia alatt süsd 1 órát, majd less alá, hegyes késsel nézd meg puha-e? Ha még nem, tedd vissza a fóliát. Ha már puha ,dobd le a fóliát, és süsd nagyobb lángon pirosra. Először 3-4-es gázgomb, majd a piritáskor 6-7-es. Jó étvágyat!
2/3 anonim válasza:
Én csak kacsacombot szoktam venni, mi azt szeretjük. Zsiradékot ne tegyél alá, mert rengeteg kisül belőle. A legegyszerűbb ha csak sózod, majorannával és fokhagymával fűszerezed. Én is fólia alatt kezdem sütni, nagyságtól függően ennek is kell kb. 2 óra, majd amikor már kész nagy lángon fólia nélkül megpiritom a bőrét.
3/3 anonim válasza:
só, bors, majoranna, fokhagyma, vöröshagyma, be a sütőzacskóba, majd kb 1 óra múlva, kiveszed a zacskóból, lepirítod, ISTENI FINOM!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!