Hogy van az embereknek ideje minden nap főzni?
Figyelt kérdés
Komolyan egyszerűen nem tudom megérteni hogy van erre idő és energia.Vqgy hogy tudnak gyorsan megfőzni.Egyik barátnőm is ezt csinálja minden nap munka után főz de egy óra alatt megcsinálja.En max hétvégén főzök de akkoris csak mig előkészülök az több mint 1 óra.jan. 30. 10:31
31/33 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Hát én mindennap főzök. A gyerekek utálják a menzát. A húslevest, zöldséglevest, mikor mit, előre megfőzöm, 2-3 napra, befőttes üvegekben be a hűtő leghidegebb polcára. Este bepácolom a szelet húst, mikor hazaérek, platnira vele, s míg a rizs megfő, nem sokkal később a hús is kész. Közben beszélgetünk a gyerekekkel, mi volt sznap. De egy rántott pulykamellet sem macera összehozni vegyes salátával. Nálunk így szokás.
32/33 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Egész csirke, 10 perc előkészíteni. Reggel, indulás előtt kívül-belül sózom, fűszerezem, be a jénaiba. Mikor hazaérek, be a sütőbe, 1 óra alatt grillesre sül, közben elkészül a saláta. De ez csak combbal
Is pompás. Van, mikor dupla adagot készítek, 2 napig megvan az estebéd.
33/33 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A bolognai mártás mélyhűtése is remek ötlet. Míg fölenged a mikoban, addig megfő a tészta. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!