Segítene valaki tortaügyben?
Figyelt kérdés
Kiszemeltük ezt a tortát, de csak fotót találtunk, receptet nem :/ Hogy kellene megcsinálni ezt a borítást, mert a marcipán(?)réteg is többszínű és a levelek is külön dolognak tűnnek :)
2010. nov. 7. 22:13
1/7 anonim válasza:
Én úgy csinálnám, hogy zöld lenne a borítás, és arra tennék különböző színű és méretű leveleket. Dolgoztál már egyébként marcipánnal?
2/7 A kérdező kommentje:
még nem sűrűn :D de mindenképp őszi hatás lenne a cél, és ami a képen van egyszerűen tökéletes :D amúgy alapdolgokat már csináltam azért marcipánnal:D (pl. sima tortaborítást) de ez a foltos ez nem tudom milyen... Úgy képzelem, mint valami egy gyurmát kiskoromban, hogy összegyúrom és kinyújtom. Hülye vagyok? :D
2010. nov. 7. 22:25
3/7 anonim válasza:
A marcipán bevonó (már ha az,lehet, hogy fondant!) szerintem úgy készült, hogy több színes darab lett összedolgozva, a levélkék nem tűnnek nagy cuccnak, csak nagyon időigényes lehet, én persze nem csinálnám meg pl. az amelyiknek zöld a belseje és sárga réteg veszi körbe. Szerintem csak kreativitás és idő kérdése és véleményem szerint szebbre is meg lehet csinálni. Sok sikert, jó lenne, ha tennél fel fotót ha sikerült, ha nem :).
5/7 anonim válasza:
Szerintem is elég lenne egyszínű alap,és úgy rá a levelek.De szerintem sokkal szebbet is ki lehetne hozni belőle..és esetleg más dolgokat is lehetne rátenni ami az ősszel kapcsolatos..pl.gyümölcsök(alma,körte..pl.egy sünike hátán az avarban...!Jó munkát,és várjuk az elkészült remekművet!:)
6/7 A kérdező kommentje:
Ohh mág elég messze lesz kész, de feltöltöm majd mindenképp :)
2010. nov. 8. 10:08
7/7 A kérdező kommentje:
ilyenre sikeredett, és most már azt is elárulhatom, hogy Pokorny művésznőnek készült :) Köszi mindenkinek a segítséget :D
2010. nov. 27. 17:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!