Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megsütöttétek már ezt a...

Megsütöttétek már ezt a receptet? Mi a véleményed róla? Jó lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném megsütni ezt a receptet az a kérdésem hogy valaki megsütötte-e már vagy ha nem akkor érdemes nekiállnom? Jó receptnek tűnik?

[link]

jan. 22. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Jónak tűnik, szerintem finom lehet. Készítsd el bátran!
jan. 22. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy könnyű recept kezdőknek, biztosan sikerülni fog.

Jól néz ki a végeredmény.

jan. 22. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
10%
muffinba élesztő? minek? sütöttem párszor, de ezt sose hallottam bele.
jan. 22. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen jónak tűnik, leírás alapján ízvilágra, állagra, olyan lesz, mint a bukta, tehát nem olyan mint egy olajban sült, vagy boltban kapható fánk.
jan. 22. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

3

Ha rakattintasz a receptre, akkor látod, hogy ez nem muffin, hanem fánk, csupán muffin formában van sütve és a neve is muffin fánk

jan. 22. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
igazad van igy viszont akkor megtévesztő a neve. muffinformában sült fánk. nem muffin fánk. mi az a muffin fánk:D muffin meg fánk keveréke?
jan. 22. 17:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Kelt tészta kedvelő vagyok, jó receptnek tűnik. A kelesztési időkkel variálnék, én a tészta kidolgozása után nem keleszteném a duplájára, csak kb. 40 percet keleszteném. A jól lezárt (összecsípett) gombócokat viszont én lehet, hogy nem csak 30 percig keleszteném, hanem tovább. Ja, és a kelesztés végén ne a hűtőből elővett jéghideg tojással kend le. [Még a tészta kidagasztása után szoktam elővenni a tojást, felütöm, egy kanál tejjel vagy tejszínnel elhabarom a sárgáját, és teszek bele egy teáskanál porcukrot, meg egy kávéskanál fahéjat. És alaposan megkevergetem 5-10 percenként, míg ügyködök a következő órában a tésztával. Na ezzel kenem le a sütőbe tevés előtt.]
jan. 23. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!