Ha nem kelt meg a tészta és megsütöttem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Teljesen nem gondolkoztam, előbb kinyújtottam a tésztát mint hogy megvartam volna hogy megkel, majd vártam vele a melegben egy 30 percet kinyújtva, kicsit felpuffadt, kinyújtottam újra, betekertem fahéjas csigának, ha nem kelt volna meg mi lehet a bajom ha megeszem?szept. 17. 22:11
1/5 anonim válasza:
Ugyanolyan kB. Csak nincs felfújva..
2/5 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz. Annyit csinál az hogy keletlen hogy kicsit tömörebb, kevésbé levegős. Semmi más baja nincs
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek, végül nem lett rossz annyira a tészta, csak a mazat is elrontottam, szóval majd legközelebb🥲
szept. 17. 22:51
4/5 anonim válasza:
Tömör lesz. Egyébként ilyenkor segíthet, hogy hideg vagy épphogy langyos sütőbe tolod be, amíg felmelegszik a sütő, kel a tészta is. Annyi, hogy kevésbé agresszívan bánj vele (ne gyúrjad nagyon, finoman nyújtsd), hogy ne nyomj ki minden levegőt belőle. Én is sok süteményt rontottam már el tapasztalatlanságból vagy megfelelő eszközök híján, de annyira még sose, hogy ne lehetett volna megenni. Nem mindegyik sütemény lesz a szakácskönyv címlapsztárja, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!