Valaki segítene kicsit?
Tejszínes-sajtos rakott csirkemellet szerettem volna csinálni de miután kiolvasztottam láttam hogy ez karaj... eddig csak csirkemellel csináltam , darabokra vágva, tejszínes csirkeként serpenyőben utána meg sütőben sütve a tésztával
Hogyan dolgozzam fel? Vágjam szeletekre aztán süssem ki? Vagy szeletesen szósszal seprenyőben vagy...
Pls help 😅
A karaj nagyon könnyen kiszárad, nem jó rakott cuccba. Vagy kirántod, vagy hirtelen kisütöd, 3 perc oldalankènt magas lángon, só bors fokhagyma, semmi több (persze sokan nem így gondolják de az átlag a full kiszárított száraz húst szereti), a sajt meg a tejföl mehet vissza a hűtőbe.
Csinálsz mellé rizset, előveszel valami savanyúságot és jó étvágyat.
Amit az egyes meg a 4es ir az mind jo
En is tepsibe javaslom szeletbe. Serpenyobe picit megpiriod ket perc alatt. Innen mehet tepisbe es oszsesutni. Ami nalunk megy hogy serpenyoben kariazott hagymat parolni. Az megy a tepsi aljaba. Arra a karaj egymas melle szorosan. Arra a tejszin. Arra reszelt ssjt es vegul apritott dio. Osszesutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!