Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kocsonyához milyen bőrös húst...

Kocsonyához milyen bőrös húst és szoktatok venni? Tesztek bele szárazat is? Combot esetleg?

Figyelt kérdés
jan. 15. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Anyukámék szoktak kocsonyát főzni, köröm, fül a nagyrésze, de miattunk mindig tesznek bele pár szelet combot is :)
jan. 15. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Korábban mikor főztem, mindig kész kocsonyacsomagot vettem.
jan. 15. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Gyerekek miatt megy bele szárazabb hús is pl lapocka.

De egyébként köröm,bőr,csülök.

jan. 15. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Én nagyobb mennyiséget fözök általában.

Fej, bőr, első csülök, köröm, fül, és külön főzve nyelv kerül a kész kocsonyába.

A fej és a csülök húst is kerít bele, a nyelv meg egy kis extra.

jan. 15. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Köröm, csülök elegendő hogy megkocsonyásodjon? vagy mindenképp kell még pluszban bőr is?
jan. 15. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
A bőr illetve a farok sem árt neki, mert sok benne a kollagén . Attól lesz kocsonyás .
jan. 16. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Köröm, fej, fül, farok, csülök. Mikor mit lehet kapni. Illetve teszek bele általában még pluszban bőrt is, bár az elhagyható. Soványabb húst nem teszek bele, úgyis csak én szeretem a családban
jan. 16. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!