Bőrös süldő csontos karaj jó húsleveshez?
Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 06:15
2/8 anonim válasza:
A bőrt semmiképpen ne rakd be és a hús nagy részét is használd fel másra. Tehát szedd ki belőle a húsos csontot és abból főzz levest.
3/8 Noren1989 válasza:
Ha annak nem is, de kocsonyànak jó lesz.
5/8 Mansour válasza:
#2
Pont ezt csináltam a hétvégén. Nem rossz, de elég gyenge húsleves lett belőle.
6/8 anonim válasza:
A karajcsont még jó is lehetne, bár fiatal állatból az se lesz valami izmos...
Csontozd ki, a csont egy gyengébb levesnek jó lesz, vagy főzöl mellé egy tyúkot, meg egy darab marhacsontot, és vegyes húslevesnek istencsászár lesz, a karajt meg klasszikusan megsütném, jó ropogósra.
Ha már bőrös, ki kell használni.
Nem egyszerű jól megsütni, pláne gázsütőben, meg ha fagyasztott hús volt, de azért nem lehetetlen.
Ha érdekel, írok rá módszert.
7/8 anonim válasza:
Én is csak a csontból főzném a húsleves, a húst pedig a bőrös részével bevagdosva megsütném.
8/8 anonim válasza:
A karaj kár a levesbe....
Ahogy atöbbiek írják, a csontból főzd a levest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!